ÖZEL KARŞIYAKA PİRİ REİS OKULLARI ECOLE ELEMENTAIRE et COLLEGE PİRİ REİS KARŞIYAKA

aslı ipek ARSLAN
maya GÜLDOĞAN
zuhal Özakman
Öğretmen

Ortaokul Öğrencilerimizin Kulüp Tanıtımları Yapıldı

13.09.2013

Özel Piri Reis Okulları olarak öğrencilerimizin, akademik başarılarının yanısıra araştıran, tanıyan, eğlenen, öğrenen, yeteneklerinin farkında olan, sosyal yaşamlarını şekillendiren bireyler olarak yetişmelerine verdiğimiz önemle birbirinden zengin içeriklere sahip kulüplerimiz yeni dönem için hazırlandı.
       Öğretmenlerimizin farklı ve ilginç sunumları ile yapılan kulüp tanıtımlarında Arkeoloji, Zihni Sinir, Dans, Destination Imagination, World Scholar's Cup, Mutfak Kulübü, Oryantring, Türkçe-Fransızca Tiyatro, Orkestra, Ebru kulübü gibi 20’den fazla kulüp ile ilgili seçenek sunulurken, her kulübün çalışmasının, öğrencilerimizin yıl boyunca gösterdikleri emeklerin,  yıl sonunda mutlaka ürüne dönüştürülerek sergileneceği vurgulandı.