ÖZEL GÜZELBAHÇE PİRİ REİS OKULLARI ECOLE ELEMENTAIRE et COLLEGE PİRİ REİS GÜZELBAHÇE

Anaokulumuzda bir gün

• GÜNE EĞLENCE İLE BAŞLIYORUZ.
  • YOKLAMAMIZI KENDİMİZ YAPIYORUZ. ŞARKI SÖYLEYEREK GÜNE HAZIRLANIYORUZ. RİTÜEL ADINI VERDİĞİMİZ BU ZAMANDA ÇOK EĞLENİYORUZ.
  • ÖNCE MİKROPLARDAN KURTULMAK İSTİYORUZ VE .ELLERİMİZİ YIKAYIP YEMEKHANEYE GİDİYORUZ.
  • HAFTANIN ŞEFİ İLE GÜNÜN MENÜSÜNÜ ÖĞRENİYORUZ VE KAHVALTIMIZA BAŞLIYORUZ.
  • KAHVALTININ ARDINDAN TEKRAR ELLERİMİZİ YIKAYIP SINIFIMIZA GEÇİYORUZ VE O GÜN YAPACAĞIMIZ AKTİVİTELERE BAŞLIYORUZ.

DERSLERDE NELER YAPIYORUZ?

• ANADİL ETKİNLİKLERİ
  • OYUNLARLA, ŞARKILARLA … FRANSIZCA ÖĞRENİYORUZ.
  • İNGİLİZCE
  • MATEMATİK
  • FEN VE DOĞA ETKİNLİKLERİ
  • BEDEN EĞİTİMİ
  • RESİM
  • SATRANÇ
  • DANS

• DERS ARALARINDA VE ÖĞLE YEMEĞİNDEN SONRA SERBEST ZAMANIMIZI OYUN PARKIMIZDA OYUN OYNAYARAK GEÇİRİYORUZ.
  • ÖĞLE YEMEĞİNİ BİZE AYRILAN ZAMANDA YEMEKHANEMİZDE YİYORUZ.
  • ÖN HAZIRLIK GRUBUMUZ, YEMEKTEN SONRA ZAMANINI UYKU ODASINDA DİNLENEREK GEÇİRİYOR.
  • HAZIRLIK GRUBUNDA DAHA VERİMLİ DERS İŞLEYEBİLMEK İÇİN YARIM GRUPLA ÇALIŞIYORUZ. BİR GRUP FRANSIZCA ÇALIŞIRKEN DİĞER GRUP TÜRKÇE ETKİNLİKLERİNE KATILIYOR.
  • EVE DÖNMEDEN ÖNCE İKİNDİ KAHVALTIMIZI YAPIP EVLERE DÖNMEK İÇİN HAZIRLANMAYA BAŞLIYORUZ.