GENEL KOORDİNATÖR

mosyo

Jacques AUGEREAU

Okullarımızın kurucusu Orion Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu bana Piri Reis Okullarının Genel Koordinatörlüğü görevini emanet etmiştir; mutlu ve gururluyum. Bir Vakıf üyesinin müdürlerin çalışmalarını denetleyip yönlendirmesi ve iki okul arasında bir uyum sağlama amacıyla onların en yakınında bulunması önemlidir.

Okulların her biri, kendi genlerine sahip olmalarının yanı sıra, özellikleriyle de zengindir. Ancak özelliklerin farklılık oluşturmaması ve okullarımızın daima birlik ve dayanışma içerisinde olması için her zaman aynı yolda yürüdüklerinden emin olmak gerekmektedir. Ortak kısımlarıyla ve bir okuldan diğerine taramanın ve incelemenin mümkün olduğu bu internet sitesi bile başlı başına bir örnektir.

Bu görevin, aynı zamanda Saint-Joseph'in de müdürü olan Vakıf üyesinden istenmesi sebepsiz değildir. Bu sayede okulların kuruluşundan beri arzu edilen üç okul arasındaki birliğin bir üst boyuta taşınmasına olanak sağlanmaktadır. Böylece, anaokulundan liseye kadar uzanan genel bir projenin gözler önüne serilmesi mümkün olmuştur.

Birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığımız için bizlere emanet edilen çocuklara en iyi şekilde hizmet edebilmekteyiz.

Jacques Augereau, Piri Reis Okulları Genel Koordinatörü